De bestuursleden van de Stichting Decentraalbestuur.nl beschikken over een brede en diepgaande kennis van de inhoudelijke inrichting van het openbaar bestuur. Deze kennis combineren zij allen met een uitgebreide ervaring met de dagelijkse praktijk van het functioneren van overheden, en de mensen die binnen het openbaar bestuur actief zijn. Deze unieke combinatie van inhoud en praktijk maakt de Stichting bij uitstek geschikt om onafhankelijk onderzoek te doen als zaken bij gemeenten, provincies of andere overheidsorganisaties niet 'helemaal goed' zijn gegaan. Daarbij komt dat de medewerkers van de Stichting allen onafhankelijk en met gezag dergelijk onderzoek kunnen uitvoeren. Dit zijn uitgangspunten en kwaliteiten die bij dergelijke onderzoeken essentieel zijn. 

Op basis van onze expertise concentreren wij ons op de kwaliteit van de informatievoorziening bij omstreden projecten. Tevens gaan wij in op de wijze waarop bestuurders, raadsleden en de ambtelijke organisatie hun rollen en verantwoordelijkheden hebben ingevuld

In het recente verleden hebben wij onderzoeken uitgevoerd naar omstreden bouwprojecten, de mogelijke komst van een AZC en de sponsoring door een gemeentebestuur van een sportevenement.

Belangstelling? Stuur een Email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Zoeken

Contact

Geinteresseerd hoe de stichting u kan ondersteunen; stuur een mail naar info@decentraalbestuur.nl

Privacyverklaring: via deze website worden geen persoonsgegevens verzameld.